Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Livrare

CONFIRMAREA COMENZII

   In cel mai scurt timp de la lansarea comenzii veti fi contactat de unul din operatorii nostri pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de costuri, timp si conditii de livrare si plata.

AMBALAREA SI STAREA PRODUSELOR

   Produsele comandate de dumneavoastra vor fi usor de identificat prin intermediul etichetei aplicata pe fiecare produs in parte. 
   In functie de sezon, plantele vor avea un aspect diferit (spre exemplu, iarna arbustii foiosi nu prezinta decor, acestia avand doar ramuri). In acest sens, avem rugamintea sa verificati detaliile produsului comandat.
   Produsele vor fi ambalate corespunzator astfel incat sa ajunga la dumneavoastra intacte.
   Fiecare colet va fi insotit de documentele fiscale, precum si de instructiunile de plantare.

COSTURILE LIVRARII

   Avand in vedere ca produsele comandate se vor livra prin intermediul unei firme de curierat  - in momentul de fata firma agreata este FAN Courier
 - livrarea prezinta costuri suplimentare. Aici gasiti informatii suplimentare despre firma de curierat https://www.fancourier.ro/en 
   Costurile de transport vor fi comunicate telefonic deoarece acestea vor fi stabilite in functie de zona destinatarului si greutatea coletului, preturile plecand de la 23 lei.

TIMPUL DE LIVRARE

   Coletul va fi pregatit dupa confirmarea comenzii, urmand a fi preluat de firma de curierat. Din acest moment timpul de livrare estimat este de 24-48 ore. Exceptie fac perioadele foarte aglomerate ale anului: Sarbatori, evenimente de genul "Black Friday", datorita volumului mare de comenzi.
   Exista posibilitatea de LIVRARE SAMBATA - la cerere.
   Numarul de AWB corespunzator coletului dumneavoastra il puteti solicita la numarul de telefon 0744 856 608 sau pe e-mail la office@gardenmarket.ro.

METODA DE PLATA

   Produsele comandate vor fi achitate ramburs - la curier, in momentul in care primiti coletul.
   La cererea clientului, se accepta plata prin transfer bancar, insa in acest caz coletul va fi livrat dupa confirmarea platii.

 

VA MULTUMIM SI VA DORIM SPOR LA GRADINARIT.