Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Termeni si Conditii
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Treganini SRL poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

INFORMATII COMERCIANT


          TREGANINI SRL

  • Adresa: Str. Voronet, nr 1, Cluj-Napoca, Cluj, RO

  • E-mail: office@gardenmarket.ro

  • Web: www.gardenmarket.ro

  • Date de identificare fiscala: CUI: 28506769;  Nr. RC: J12/1338/2011

INFORMATII PERSONALE

   Accesul la produsele din magazinul online se face prin accesarea site-ului public www.gardenmarket.ro.
Prin folosirea acestuia, clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile ce rezulta din folosirea acestuia. Treganini SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erori ale utilizatorului in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea contului, respectiv parolei.
   Inregistrarea/confirmarea  comenzii se va face imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare solicitate. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Treganini SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP) numai cu acordul voluntar al clientului, strict in urmatoarele scopuri: 
1. validarea, expedierea, facturarea catre acesta;
2. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
3. pentru a asigura acccesul acestuia la servicii/produse;
4. trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin e-mail, SMS sau apel telefonic;
5. contactarea acestuia pentru stabilirea tututor detaliilor ce privesc finalizarea comenzilor;
6. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu clientii;
7. scopuri statistice.

Prin crearea contului, fiecare client isi exprima consimtamantul ca Treganini SRL sa colecteze si sa administreze datele  cu caracter personal ale acestuia, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Orice client are dreptul de a obtine de la Treganini SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt/nu sunt prelucrate de acesta;
b. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite date a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b sau c, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
In virtutea inregistrarii voluntare pe www.gardenmarket.ro sau a comenzii de produse, clientul isi da consimtamantul pentru procesarea datelor cu caracter personal de catre Treganini SRL in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in conformitate cu art 5. alin 1. din Legea 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. In cazul in care clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Treganini SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi firmei date cu caracter personal.