Se incarca...

Cum comand

Utilizarea site-ului gardenmarket necesită activarea cookie-urilor și Javascript în browserul dumneavoastră.

COMANDĂ ONLINE:

1. Navigați printre categoriile de produse folosind meniul "Magazin online" și consultați detaliile produselor care vă interesează.

2. Introduceți numărul de bucăți dorite și adăugați produsele în coș.

3. Apăsați pe coșul de cumpărături pentru a vizualiza produsele alese, iar de acolo apăsați pe butonul Finalizare comandă.

4. Dacă aveți deja un cont Autentificați-vă pentru a completa automat câmpurile necesare plasării comenzii, sau introduceți doar datele necesare livrării, în cazul în care nu aveți și nu doriti să creați un cont.

5. Verificați costurile de transport. În cazul în care valoarea comenzii este mai mare de 499 RON, beneficiați automat de transport gratuit.

6. Alegeți modalitatea de plata: a) numerar la livrare sau b) online cu cardul (pentru detalii consultați secțiunea Metode de plata)

7. Veți primi un email de confirmare cu datele comenzii. În anumite cazuri e posibil ca un consultant gardenMAG să vă contacteze telefonic, pentru alte detalii necesare finalizării comenzii.

COMANDĂ PRIN TELEFON:

Produsele alese pot fi comandate prin telefon, apelând numărul de telefon 0744856608. Un consultant va prelua apelul și va înregistra produsele dorite pe baza codurilor de produs, acestea fiind disponibile pe pagina Detalii produs.

COMANDĂ PRIN FACEBOOK MESSENGER:

Produsele alese pot fi comandate prin chat-ul disponibil pe pagina noastra de Facebook. Un consultant va răspune la mesajul privat, Dumneavoastră urmând să specificați produsele folosind codurile de produs - disponibile pe pagina Detalii produs - și datele de livrare.