Se incarca...

Livrare

Produsele comercializate de GardenMarket pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri pana la ora 15:00 sunt expediate in general in aceeasi zi, in functie de disponibilitatea produselor in stoc, informatie disponibila si pe pagina fiecarui produs.

Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru mai multe informatii acceseaza aici lista de sarbatori legale in care nu se lucreaza. 
In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. 
Procesarea comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Curierat rapid:

  • Tariful standard de livrare este de 25 lei pentru comenzi ale caror valoare este mai mica de 499 lei.
  • Comenzile avand valoarea mai mare de 499 de lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
  • Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului. 
  • In sezonul de iarna termenul de livrare a comenzilor POATE SUFERI INTARZIERI in functie de conditiile meteo. Acest termen difera de la caz la caz si nu poate fi estimat.
  • Livrarea coletelor se poate realiza inclusiv in zilele de sambata si, fiind vorba de plante care pot avea nevoie de apa/oxigen, incurajam aceasta metoda pentru comenzile plasate in zilele de vineri, pentru a nu ramane peste week-end in depozitul curierului.
  • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maximum 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acesta va fi returnat catre compania noastra.

Ca masura restrictiva pentru clientii care nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi pana cand plata acestora nu este efectuata integral in avans.